2024. augusztus 13., kedd

Szolg. közl.

Kedves játszótársak, szíveskedjetek piszkozatot véglegesre igazítani, esetleges további bejegyzés-ötleteket megírni és mindezeket közzétenni. Az ötödik héten vagyunk, vasárnap témát váltunk.

Kérek mindenkit a jelenre és a jövőre nézve is, ha látja, hogy valaki épp nemrég tett be új bejegyzést, akkor a sajátja közzétételével várjon legalább egy-két napot, de minimum 24 órát (ha nem világos, hogy miért emeltem ezt ki, elmagyarázhatom...), hadd legyen esélye annak a másiknak is arra, hogy észrevegyék az olvasók. Én is mindig figyelem a még bent lévő piszkozatokat, és  nem fogom "lecsapni" az új témával, hanem kivárom, hogy egy-két napig olvashassa a publikum.
Igazán kevés belső szabályunk van, hát tiszteljük meg írótársainkat ezzel az egyszerű, csupán kis odafigyelést igénylő újjal. Köszönöm!


2 megjegyzés:

rhumel írta...

Ági, már akartam is írni, bocs, hogy ott "álldigál" a piszkozatom. Ha nem tudom megírni, elnézést. Kicsit sűrű mostanság körülöttem minden, csak ilyentájt jutok telefonos netközelséghez, íráshoz nem épp jó időzítés 😂. Azért majd igyekezni próbálok.

Ági írta...

Rhumel, az már szinte kész bejegyzés, ahogy látom, kár lenne veszni hagyni, betehetnéd.