2010. október 18., hétfő

Szolgálati közlemény

Menet közben derül ki, mi az, amit nem gondoltam át előre: például a kategóriákat. Még egyszerzős blogban is nehéz kategóriákba sorolni a bejegyzéseket, mert ez annyira szubjektív, hogy szinte lehetetlen következetesnek maradni, amikor a saját írásainknak akarunk címkét adni. Ilyen sok szerző pedig végképp nem lehet egységes és következetes a kategóriákat illetően, meg aztán nem is biztos, hogy mindenki mindig akar címkét ragasztani a saját pósztjára.
Tehát javaslom, hogy ne adjunk saját címkét - illetve kétféle címke mégis lesz, de ezzel senkinek nem kell foglalkoznia, ezt én majd mindig megoldom: az évszámok és a szerzők szépen felsorakoznak ott az oldalsávban, amint az máris látható. Így az egyes nevekre kattintva is bárki megtalálhatja az illető csapattag összes írását, valamint az egyes évszámok mögött is elolvasható lesz az illető évhez kapcsolódó összes pószt. Még csak most indultunk, de máris egész szép gyűjtemény jött össze ott a bal oldalon, nem lesz itt hiány olvasnivalóban, az már biztos.

1 megjegyzés:

bluemoon írta...

Na végre rájöttem!
Napok óta ijedelem tört rám, mert időnként vad kakukkolást hallottam. Nem tudtam honnan, miért és főleg miképpen történik ez. És ma végre rájöttem! A blog kakukkos órája jelzi az egész órákat. Nahát Bikfic, aranyos!