2018. október 16., kedd

Tovább, tovább...

Jövök, szaladok, rohanok, itt vagyok... mert ontjátok az ötleteket és ha nem vigyázok,  ezeket sorban lelövitek a saját fórumotokon, aztán megint téma nélkül maradunk és megnézhetjük magunkat. :-)

Tehát rendben van,  meghajlok a többség óhaja előtt és újraélesztjük a blogot. Az előző bejegyzés kommentjeiben felsorolt ötleteket feljegyeztem, néhány hónapig már lesz miből válogatni. A profil marad, ez az egyetlen, amihez mindenkinek kéretik tartani magát, vagyis alapvetően és elsősorban a múltról írunk, ami természetesen kapcsolódik/kapcsolható a jelenhez, sőt a jövőhöz is. Emlékeztetőül idézzük fel a lényeges tudnivalókat:

A cím továbbra is Hogy is volt? - az alcím pedig: Történetek, sorsok, mesék emlékezetünk fiókjából.
Blogunk profilját annak idején a kezdő posztban így határoztam meg: Kihúzunk valahol a múltunk mélyén egy fiókot és kihalásszuk belőle az emlékeket, aztán szépen belesorakoztatjuk őket egy másik fiókba, vagyis ebbe a blogba itt, ni. 

Új témát estére teszek ide, a továbbiakban pedig kívánok további kellemes írogatást és olvasgatást mindenkinek! 

1 megjegyzés:

jamesfo8376 írta...

After study just a few of the blog posts in your web site now, and I truly like your method of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and will likely be checking back soon. Pls try my site as well and let me know what you think. best online casinos