2018. június 19., kedd




Írjunk most arról a városról, községről, ahol lakunk, vagy ahol gyerekkorunkban, illetve bármikor régebben laktunk, tehát a lakóhelyünkről, múltbéliről vagy a mairól, bármelyikről. Lehet komoly ismertetőt is írni, az sem baj, ha hosszú lesz (megnyugtatásul: a sajátomat is elég hosszúra tervezem).

Figyelem!
Pótlólag megjegyzem, hogy aki nem csak egy lakóhelyéről mesélne, írhat ám több bejegyzést is és ha kell, akár nyár végéig is kitarthat ez a téma. Nyári szünetet ugyan nem tartunk, de van időnk, mindenki nyugodtan átgondolhatja és összerakhatja a mondanivalóját.

5 megjegyzés:

Rozsa T. (alias flora) írta...

Jó téma! De mit tegyen, aki olyan sokféle helyen lakott?...

Ági írta...

Válassz egyet közülük, de többről, vagy akár mindegyikről is lehet írni. Azért is jeleztem, hogy nyugodtan írjatok bármilyen hosszút, lehet színvonalas ismertető is, mert így megismerhetjük a többiek lakóhelyét - egy fővárosi kerületet, vagy egy falut, egy vidéket, bármit.

mick írta...

Ági! Nem látom az új bejegyzés lehetőségét az oldalon. Van ugyanis elkészült anyagom. üdv mik

Ági írta...

Mick, nem tudom, mitől lehet ez nálad, de nálam minden rendben, ott van az Új bejegyzés gomb. Próbáld esetleg egy másik böngészővel, mint amit használsz, mert ez valami böngészőhiba lehet.
Ha végképp nem megy, küldd el nekem emailben a szöveget, de mivel akkor az alján az én nevem lesz, ezért a tetejére majd ráírom feltűnően, hogy a tiéd a bejegyzés. Aztán amikor már rendbejön nálad minden, akkor átteszed rendesen és visszadátumozod. Ez lehet a megoldás, volt már ilyen mással is régebben és így oldottuk meg.

mick írta...

gmailben küldtem. Üdv mik