2013. december 28., szombat

Párhuzamos listák



 Ha csak az előjegyzési naptáramból próbálnám előidézni a 2013-ban történteket, a beszámolóm nem lenne túl vidám. Minden hónapra be van jegyezve egy-két látogatás a  szemorvosnál meg a bőrklinikán, az év második felében felgyorsultak az események, hetenként minimum kétszer fogászat, egy-két röntgen és ultrahang, bőrgyógyászati kisműtét, amiből nem lett semmi, most már bánom, hogy októberben nem mentem el az onkodermatológiai behívóra, most legalább túl lennék rajta. Maradjon valami a boldog új évre is, nem igaz?
*
A blogbejegyzések sokkal mozgalmasabb képet mutatnak. Olvastam, utaztam, járt a szám akkor is, amikor jobb lett volna hallgatni, egy sereg linkkel szórakoztattam az érdeklődő közönséget. Össze sem tudom gyűjteni, hány téma foglalkoztatott esetleg csak felületesen, mások viszont mélyebben. Köszönöm, hogy együtt olvashattunk újságot, hogy véleményt cserélhettünk a szegedi István, a király előadásról, hogy elmondhattam, hogyan távolítottuk el a menyéteket, hogy kirándultatok velem Budára, Szegedre meg a zsombói erdőbe, mindenütt nagyon jó barátoknak bizonyultatok.
Minthogy kis faluban élünk és ha tehetjük, nem mozdulunk ki a portáról (nagyon nagy, elég bejárni), az életet az internet hozza a házhoz. Sajnos, egyre kevesebb alkalmazást tudok megtanulni a gépen, előfordulhat, hogy végleg lemaradok. Ezt persze nem szeretném, sőt remélem, hogy 2014 értékelésekor is itt lehetek.

9 megjegyzés:

Rozsa T. (alias flora) írta...

Remélem én is, hogy sokszor itt leszel kiváncsiságot keltő bejegyzéseiddel, érdekes, személyes kommentjeiddel! Mellé a jó egészséggel!

Névtelen írta...

Magam is abban bízom, jövőre is olvashatlak, mert megírod, én meg elolvashatom.
Az egészségügy meg - úgy látszik - ahogy haladunk előre a korral, nem igényel Váncza sütőport sem. Társunkká szegődik valamely módon. Hát csak kísérgessen még.
stali

klaribodo írta...

Rózsa, nagyon kedves vagy. :)

klaribodo írta...

Stali, vicced szenzációs. A gyógyerejű Váncza-por hatékony lehet.

aliz írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
aliz írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
aliz írta...

az előbb - tévedésből - boldog 2015-t irtam, (azt töröltem),de tulajdonképpen azt is kivánom, csak előbb még a következő 2014-t. :) ! nem tudom, hova, miért sietek?, régebben meg mindig visszadátumoztam a keltezést az előző évre, az új év kezdetén.

(aztán meg 20014-t :)

klaribodo írta...

Aliz, nehéz megfejteni néha saját magunkat. :))
(Jó lenne húszezer év múlva találkozni. Biztos lenne miről elbeszélgetni. :)

aliz írta...

gondolod? :)
szerintem előbb is...