2012. január 26., csütörtök

A lelkesedés csak nem akar visszatérni, de ne adjuk fel, úgyhogy mielőtt még teljesen kifullad ez a blog, próbálkozzunk megint valami tematikussal: hogy is volt, amikor még nem kaptunk készen mindent videóról, dvd-ről, internetről, hanem moziba jártunk. Eleinte, amíg kicsik voltunk, vittek bennünket, aztán mentünk már magunktól is. Megmaradtak-e a gyerekkori filmélményeink? Reméljük, igen (a gyerekkort pedig számítsuk úgy nagyjából 18 éves korunkig).

6 megjegyzés:

mick írta...

Nem tudom, hogy kifullad-e? Én mindenesetre örültem neki, mert ráérős időmben összeraktam kb. évek szerint életem történéseit élményeit, anyagait. Mindenképpen hálás vagyok az ötletedért, mert erre nehezebben vagy sehogy se szántam volna el magamat.
tarka filmélmények várhatók, hiszen eltérő korosztályokhoz tartozunk. A fiatalabbak nem emlékeznek a Gyöngyvirágtól lombhullásig-ra, az Örs a hegyekben-re, a Grant kapitány gyermekeire, a Körhintára, a Maximkára stb... Tarka csokor ígérkezik.

Ági írta...

Mick, most úgy látom, egyre kevesebben "kattannak rá" egy-egy évszámra, ebből gondolom, hogy lassan el fog halni az egész. De azért az még odébb van, addig is lesznek tematikus ötleteim, ha az egy-egy év nem igazán válik be, aztán majd meglátjuk.

Samu írta...

Ez egy jó téma! Én is gondoltam rá, hogy majd egyszer javaslom. Majd írok!

Gigi írta...

Nem vagyok (voltam) nagy moziba járós, de azért egy-két filmre én is emlékszem, írok majd :).

mick írta...

Ági: A könyvkiadók is tapasztalják, hogy a nyelvkönyvek első kötetei lényegesen nagyobb példányszámban fogynak, mint a második és az azt követő többi kötetek.
:)

aliz írta...

látom, mennyien irtak már a filmélményeikről, én is akarok!!! megvártok? csak most épp nincs időm rá...?:(